Chceš dess?  Tak klikni:-)
Chceš klikačku? Tak o5 klikni :)

Reklamy !!!SEM!!!


A další hodnocení SB:-) a nabírání new SB:-)

4. července 2009 v 13:28 | Já |  Soutěže:-D
Jestli chce být někdo mé SB tak ať vyplní tohle:
Proč chceš být SB:
Přezdívka:
Chceš diplomek (kdyžtak co na něj) :

Ti kteří už mé SB jsou ať kliknou na celý článek je tam hodnocení


Je tady o5 hodnocení SB:

Charliess: je to moc super SB, má blog o koních což je super, píše mi komentáře, zúčastňuje se všech soutěží,bleskovek atd. takže super SB
Joha: má blog o koních takže je to supeeer, píše mi komentáře, zúčastňuje se taky bleskovek atd. takže taky super SB
Nikol: má blog o koních(teď už možná i o svém králíkovi) což je taky upe super, píše komentáře, zúčastňuje se bleskovek atd. takže super SB
Veronika: má blog o koních-což je teď asi jediné plus, už pěkně dlouho nebyla na mém blogu, už nepíše ani komentáře takže mažu z SB!
Alex: má blog o koních,takže supeeer, chodí na můj blog, píše komentáře, vyplňuje bleskovky atd. takže super SB
Katka: tohle SB mažu. Na mém blogu byla asi jednou nebo dvakrát a pak pozastavila blog. To že má pozastavený blog mi nevadí ale když má čas na měnění dessu na svém blogu, na který stejně nechodí tak proč ne i na oběhnutí SB! Takže mažu!!!!!!
Zizihorses: má blog o koních což je supeeer:-), chodí na můj blog, někdy vyplňuje bleskovky atd. Takže je to taky super SB
Roni: má blog o psech, takže to je taky dobrý:-), píše komenty a vyplňuje bleskovky atd. Takže super SB
Moňťa: má blog o koních, píše komentáře, vyplňuje bleskovky atd. takže supeeer SB
Kiki: má blog o koních takže supeer, píše komentáře, vyplňuje bleskovky takže super SB
Monča: má blog o různých zvířatech i o koních, píše komenty, zúčastňuje se bleskovek atd. Takže super SB
Vivi: má blog o koních, píše komenty, vyplňuje bleskovky atd. takže super SB
Majda: má blog o koních, píše komentáře, vyplňuje bleskovky atd. takže super SB
LucinQa: má blog o koních, píše komentáře, vyplňuje bleskovky, na mém blogu je často, takže tohle SB je prostě supeeer
Wendy: má blog o koních, píše komentáře, vyplňuje bleskovky atd. takže super SB
Koňařky Žanda a Sabka: mají blog o koních, píšou komenty, vyplňují bleskovky atd. Takže super SB
g4binka: má blog o koních, píše komentáře, vyplňuje bleskovky atd. takže super SB
Klárka: má blog o koních, píše komenty, vyplňuje bleskovky atd. takže super SB
Rosali: nwm jestli smazala blog ale její blog mi už nenajíždí, ani nepíše komentáře takže mažu!!!
Gabka: má blog o koních, ale teď má pozastavený blog. ale jinak je to super SB
Kattynka: má blog o koních, píše komentáře, vyplňuje bleskovky atd. Takže super SB
Salvatoria: má blog o koních, někdy napíše nějaký komentář a vyplní bleskovku, ale je to celkem new SB takže zatím celkem super SB
Sabushka: má blog o koních, píše komentáře, vyplňuje bleskovky atd. Takže tohle SB je upe supeeer
Čivava puppy kikísek: má blog o psech a o koních, píše komentáře, vyplňuje bleskovky atd. takže super SB
Ája: má blog o koních, ale na můj blog asi vůbec nechodí takže asi mažu!!! ale jestli chce být mé SB může ještě napsat do komentářů
Bojca: má blog o koních, píše komentáře, vyplňuje bleskovyk atd. takže super SB
Silvik: má blog o celebritách ale o koních tam taky něco má, je to new SB, píše komentáře atd. takže zatím super SB
Andula: má blog o psech, je to new SB a zatím upe supeeer SB
Inuš@Wendy: má blog o koních a psech, je to new SB ale zatím supeeer SB


Doufám že někomu nebude vadit hodnocení, ale SB mám celkem dost, tak nwm proč bych si neměla smazat SB ketré na můj blog nechodí!
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Vyhřebelcuj koníka:-)

Hřebelcuj:-)

Komentáře

1 Inuš@Wendy tvoje SB které tě má taaaaaaaaak rádo Inuš@Wendy tvoje SB které tě má taaaaaaaaak rádo | Web | 4. července 2009 v 13:41 | Reagovat

Proč chceš být SB: Máš blog o konících a já koně miluju .A je uplně lkrásnej a ty jseš taky super
Přezdívka: Inuš@Wendy
Chceš diplomek (kdyžtak co na něj) :jasně chcu dipík s frísákem

2 Inuš@Wendy tvoje SB které tě má taaaaaaaaak rádo Inuš@Wendy tvoje SB které tě má taaaaaaaaak rádo | Web | 4. července 2009 v 13:42 | Reagovat

jo a co chceš ty na dipík . Já tedy toho frísáka . a pls adresu tvého blogísku ok ? :-)

3 Johana ...SB... Johana ...SB... | Web | 4. července 2009 v 13:52 | Reagovat

Děkujuu za hodnocení ♥  :-)

4 Vikča Vikča | Web | 4. července 2009 v 14:00 | Reagovat

ahojik prosíííííím prosíííím hlásni pro mě
tady:http://n1kush14tk0.blog.cz/0907/1-kolo-s-o-n-b-3#komentare !!!Udělám pro tebe cokoliv když hlásneš třeba i dyplík jen napiš na blog co na něj ale fakticky potřebuju!!!!
Jsem tam jako Vikča

5 wendulka→Sb-nko ♥ wendulka→Sb-nko ♥ | Web | 4. července 2009 v 14:14 | Reagovat

kuju... :-D

6 SabusH_Tvé věrné SBé ♥ SabusH_Tvé věrné SBé ♥ | Web | 4. července 2009 v 15:00 | Reagovat

Kujíí..moe SBénkoo

7 Vivi-Your SB♥♥♥♥♥♥♥ Vivi-Your SB♥♥♥♥♥♥♥ | Web | 4. července 2009 v 15:01 | Reagovat

Díky za tak pozitivní hodnocení i přes můj nedostatek času  ;-)

8 ..LucinQua..(Tvé SB-énko které tě má moooc rádo ♥) ..LucinQua..(Tvé SB-énko které tě má moooc rádo ♥) | E-mail | Web | 4. července 2009 v 15:10 | Reagovat

¨dĚKUJU ZA SUPROVÉ HODNOCENÍ TAKY JSI SUPER!!:_*

9 ♥bojca - YOUR SBÉÉÉÉ♥ ♥bojca - YOUR SBÉÉÉÉ♥ | Web | 4. července 2009 v 16:51 | Reagovat

diky za nadherne hodnoceni :-)

10 Majda-Sb které tě láfuje Majda-Sb které tě láfuje | Web | 4. července 2009 v 17:09 | Reagovat

Dík moc! Je to moc hezké hodnocení :-D

11 Charliess Charliess | Web | 4. července 2009 v 18:10 | Reagovat

Děkuji moc:-)

12 Inuš@Wendy tvoje SB které tě má taaaaaaaaak rádo Inuš@Wendy tvoje SB které tě má taaaaaaaaak rádo | Web | 4. července 2009 v 19:37 | Reagovat

________00000000000000______00000000000000________ ______000000000000000000__000000000000000000______ ____000000000000000000000000000000000000000000____ ___00000000000000___0000000000___00000000000000___ __000000000000000___0000000000___000000000000000__ _0000000000000000___0000000000___0000000000000000_ _0000000000000000___0000000000___0000000000000000_ _0000000000000000___0000000000___0000000000000000_ _0000000000000000___0000000000___0000000000000000_ _0000000000___0000000000000000000000___0000000000_ __000000000___0000000000000000000000___000000000__ ___000000000___00000000000000000000___000000000___ _____000000000___0000000000000000___000000000_____ _______00000000____000000000000____00000000_______ __________0000000________________0000000__________ _____________0000000000000000000000000____________ _______________000000000000000000000______________ __________________000000000000000_________________ ____________________00000000000___________________ ______________________0000000_____________________ _______________________00000______________________ ________________________000_______________________ _________________________0________________________

13 Nikča-Sb které si tě váží anechcetě nikdy stratit♥♥ Nikča-Sb které si tě váží anechcetě nikdy stratit♥♥ | Web | 4. července 2009 v 20:11 | Reagovat

Ty seš taky supe blog!!=D

14 ..LucinQua..(Tvé SB-énko které tě má moooc rádo ♥) ..LucinQua..(Tvé SB-énko které tě má moooc rádo ♥) | E-mail | Web | 4. července 2009 v 20:44 | Reagovat

Ahojky Obíhám :-) Jukni na můj blog ...

15 ..LucinQua..(Tvé SB-énko které tě má moooc rádo ♥) ..LucinQua..(Tvé SB-énko které tě má moooc rádo ♥) | E-mail | Web | 4. července 2009 v 21:04 | Reagovat

Nooo to víš že ti to řeknu..Ale nevííím jestli to pochopíš...takže vysvětlení je tady.. :Přihlásíš se na blog,nový článek,pak v tom okně kde přidáváš články je obdélník a je tak jakoby takofé modré písmeno F,tak na to klikneš a tak si zadáš adres toho videa..(A to je vše..doufám že jsi to pochopila :-D)

16 Barča Barča | Web | 4. července 2009 v 21:50 | Reagovat

protože mám málo sb
Barča
Border colii

Taaakže du si tě přidat

17 ..LucinQua..(Tvé SB-énko které tě má moooc rádo ♥) ..LucinQua..(Tvé SB-énko které tě má moooc rádo ♥) | E-mail | Web | 5. července 2009 v 9:19 | Reagovat

Ahojky odjíždím pryč..Tak jsem vám dala na můj blog malé rozloučení tak jukni :-)

18 ..LucinQua..(Tvé SB-énko které tě má moooc rádo ♥) ..LucinQua..(Tvé SB-énko které tě má moooc rádo ♥) | E-mail | Web | 5. července 2009 v 10:23 | Reagovat

dekuju mooooc!!!:-) jsu super..budu na tebe myslet neboj :-)

19 wendulka→Sb-nko ♥ wendulka→Sb-nko ♥ | Web | 5. července 2009 v 10:26 | Reagovat

obííhám x)

20 Nikča-Sb které si tě váží anechcetě nikdy stratit♥♥ Nikča-Sb které si tě váží anechcetě nikdy stratit♥♥ | Web | 5. července 2009 v 10:34 | Reagovat

obíhám mé nej...SB =D

21 silvik silvik | Web | 5. července 2009 v 11:07 | Reagovat

ahoj obíhám své SB

22 Andula Andula | Web | 5. července 2009 v 11:19 | Reagovat

☻ Ahojky ☻
☻ Jak se máš? ☻
☻ A co děláš? ☻
☻ Co prázdniny užíváš si je? ☻
☻ Já si je užívám až moc!☻
☻ Mám se dobře ☻
☻ A koukám co je na tvém blogu nového! ☻
☻ Tak se měj hezky a jdu se podívat zase k jinému SB. ☻

23 ..LucinQua..(Tvé SB-énko které tě má moooc rádo ♥) ..LucinQua..(Tvé SB-énko které tě má moooc rádo ♥) | E-mail | Web | 5. července 2009 v 11:26 | Reagovat

:-)

24 Barča Barča | Web | 5. července 2009 v 13:06 | Reagovat

Obíhaam sb

25 Monča Monča | Web | 5. července 2009 v 20:57 | Reagovat

děkuji  :-P  :D

26 Štěpa Štěpa | Web | 6. července 2009 v 19:12 | Reagovat

1) máš supeer blog :-)
2) Štěpa
3) hříbě pllls... a ty?

27 Kattynka♥Tvé SBénko♥♥ Kattynka♥Tvé SBénko♥♥ | Web | 6. července 2009 v 21:42 | Reagovat

Juu děkujii ♥ A máš moc pěkný design!♥

28 hanka hanka | E-mail | Web | 7. července 2009 v 12:07 | Reagovat

ahoj maš moooc krasny web jukni na muj http://stajkosiky.bloger.cz fakt super koně :-)

29 Betka Betka | E-mail | Web | 7. července 2009 v 15:45 | Reagovat

Proč chceš být SB:protože máš nejnejnej blog:-D
Přezdívka:Lunetka nebo jen Lunet
Chceš diplomek (kdyžtak co na něj) :koníka starokladrubáka:-Dto je můj kůň

:-D

30 Míša Míša | Web | 7. července 2009 v 18:07 | Reagovat

Proč chceš být SB: protože se chci skamarádit a protože máš mocinky zezký blogísek
Přezdívka: Miška
Chceš diplomek (kdyžtak co na něj) : jj chci a chci na něj retrívra nebo labradora a co chceš ty na diplomek za skamarádění???? :-)

31 dajunkaaa dajunkaaa | E-mail | Web | 8. července 2009 v 15:19 | Reagovat

Proč chceš být SB: protože se známe z koníků a jsi fakt super holka... JInak taky budeš chodit na stejnou školu co já... JIank je to supe rblogísek o koníkách:o))
Přezdívka: dajunkaaa
Chceš diplomek (kdyžtak co na něj) : mně je jedno co na něm bude:o)) hlavně že bude od mojeho new SB:o))
PS: kdyžtak si taky napiš co by jsi chtěla na diplomek:o))

32 Míša Míša | E-mail | Web | 8. července 2009 v 20:29 | Reagovat

Díky a prosím tě napiš mi ještě 1.Jméno a příjmení
2.Přezdívku
3. Blog (web)
4.Co na diplomek
5. Tvůj nejoblíbenější Blog (web)
ať si tě můžu přidat do SB  :-)

33 Jezdkyně Jezdkyně | Web | 11. července 2009 v 13:04 | Reagovat

1)Máš zajímavý a krásný blog
2)Jezdkyně
3)Tak třeba nějakého bělouše :-)

34 kuře kuře | E-mail | Web | 12. července 2009 v 9:58 | Reagovat

SB)Protože tě chci mít jako kamarádku
Přezdívka) kuře
Na diplom) Frísáka :-D

35 DiAnUsQa DiAnUsQa | Web | 12. července 2009 v 11:19 | Reagovat

Máš nádherný blog
Dianusqa-www.somarinkyy.blog.cz
no môže byť chcem aby na nom boli kone prosím!! :-D Ďakujem a sľubujem že a tvoj blog budem chodiť asi každý den alebo každý druhý :D  :D  :-)    :-D

36 DiAnUsQa DiAnUsQa | Web | 12. července 2009 v 11:21 | Reagovat

a na mojom blogu klikni na spriateliš a vypln formulár o spriatelení plss!! :-D

37 *Koňařka-Kikuš *Koňařka-Kikuš | Web | 14. července 2009 v 14:35 | Reagovat

Proč chceš být SB: Máš blog o koních a já je mám moc ráda taky mám koně doma tak kdyby jsi bydlela někde blizko treba by jsme se viděli a přijeli by jste s rodinou na náš ranc
Přezdívka: Koňařka-Kikuš
Chceš diplomek (kdyžtak co na něj) : nn diplomek nechci diky aty ?

38 Gabka - your SBíííško ♥ ♥ ♥ Gabka - your SBíííško ♥ ♥ ♥ | Web | 15. července 2009 v 9:27 | Reagovat

Díky  :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama